10 julbord vi gillar på Gotland

Här har vi samlat 10 julbord vi gillar på Gotland! Vare sig du är ute efter en traditionell julmiddag eller kanske vill testa något nytt finns massor av alternativ att välja mellan.

1. Toftagården

KLASSISKT JULBORD. Här kan du räkna med att julstämningen går i topp, med traditionella smaker och lokala råvaror uppdukat och redo för dig med ditt sällskap. Välkommen att avnjuta ett klassiskt julbord i mysig, julig atmosfär på Toftagården!

  • Pris: 745 kr per person

Boka här

2. Broman och son

HEMLAGAT MED EGNA SPECIALITETER. Välkommen till ett ombonat julbord hos på Broman och son. Här serveras ett mindre, hemlagat julbord, där självklara klassiker varvas med Bromans specialiteter. Som vanligt använder sig köket av högkvalitativa och helst närproducerade råvaror.

  • Pris: 695 kr per person

Boka här

3. Tofta Beach House

JULBORD MED SKALDJUR. Ett maritimt alternativ till julbord bland annat med en lyxig skaldjursplatå. Strandrestaurangen är belägen på Gotlands västra kust i direkt anslutning till havet.

  • Pris: 895 kr person

Boka här

4. Kasai

ASIATISK JULMENY. Kasai fokuserar på ett hållbart men generöst och lyxigt julbord. Här kan du se fram emot en annorlunda julupplevelse som består av fyra serveringar med det bästa från det japanska köket! Perfekt för dig som vill prova något annat än sill och julskinka i år.

  • Pris: 595 kr person

Boka här

5. Värdshuset Lindgården

HEMLAGAT OCH HÅLLBART JULBORD. Här börjar du din kväll med en smarrig vinterdrink vid ankomst, tillsammans med juliga tilltugg. Därefter avnjuts ett hemlagat, traditionellt och väl tillagat julbord i lugn och ro. Välkommen till Lindgården för en luftig och trivsam julbordssittning!

  • Pris: 950 kr per person

Boka här

6. Ett rum för resande

7-RÄTTERS ITALIENSK JULMIDDAG. Här bjuds det på en italiensk julmiddag med inspiration från havet. Middagen består av sju serveringar där en djupt rotad italiensk tradition tas till vara på, fast i en modern tappning. Varje rätt är noggrant komponerad i en kombination av klassiska och nya italienska smaker. 

  • Pris: 850 kr per person

Boka här

7. Gumbalde resort

KLASSISKT JULBORD. Kom och upplev ett riktigt härligt julbord på Gumbalde Gårdskrog! Här dukas det upp med de bästa smakerna från det traditionella julbordet för dig och dina vänner, familj eller kollegor. Varje adventshelg erbjuds du julens festligheter i vacker gårdsmiljö.

  • Pris: 695 kr per person

Boka här

8. Warfsholm

JULINSPIRERAD PENSIONATSMIDDAG. På mysiga Warfsholm serveras en julig pensionatsmiddag bestående av tre steg. Menyn består av en kall, en varm och en söt servering. Allt lagas från grunden och köket håller sig så långt som möjligt till närproducerat.

  • Pris: 740 kr per person

Boka här

9. Matsalen

KLASSISKT JULBORD. Matsalen älskar allt som hör julen till. Den goda maten och drycken, värmen och gemenskapen. I jul serveras ett klassiskt dignande julbord tillagat på gotländska råvaror, fyllt med alla julens läckerheter.

  • Pris: 645 kr per person

Boka här

10. Frimis

KLASSISKT JULBORD. Här dukas det upp ett klassiskt julbord lagat från grunden med gott om vegetariska alternativ. Vackra lokaler mitt i Visby innerstad.

  • Pris: 756 kr per person

Boka här

 

Läs fler Gotlandstips och guider