10 julbord vi gillar på Gotland

Här har vi samlat 10 julbord vi gillar på Gotland! Vare sig du är ute efter en traditionell julmiddag eller kanske vill testa något nytt finns massor av alternativ att välja mellan.

1. Clarion Hotel Wisby

3-RÄTTERS JULMENY. Hit bjuds du in tillsammans med vänner, kollegor eller familj på en underbar kväll med ett utsökt julbord och trevligt sällskap på restaurang Kaptenshuset. Mätta och belåtna rekommenderas ni sedan avsluta kvällen i juleljusens skimmer i det härliga vardagsrummet Vinterträdgården med inbjudande julmusik.

2. Toftagården

KLASSISKT JULBORD. Här kan du räkna med att julstämningen går i topp, med traditionella smaker och lokala råvaror uppdukat och redo för dig med ditt sällskap. Välkommen att avnjuta ett klassiskt julbord i mysig, julig atmosfär på Toftagården!

3. Kasai

ASIATISK JULMENY. Kasai fokuserar på ett hållbart men generöst och lyxigt julbord. Här kan du se fram emot en annorlunda julupplevelse som består av fyra serveringar med det bästa från det japanska köket! Perfekt för dig som vill prova något annat än sill och julskinka i år.

4. Värdshuset Lindgården

HEMLAGAT OCH HÅLLBART JULBORD. Här börjar du din kväll med en smarrig vinterdrink vid ankomst, tillsammans med juliga tilltugg. Därefter avnjuts ett hemlagat, traditionellt och väl tillagat julbord i lugn och ro. Välkommen till Lindgården för en luftig och trivsam julbordssittning!

5. Tocar Madera

3-RÄTTERS SPANSK JULMIDDAG. Välkommen till en äkta spansk restaurang för en lika äkta spansk julmiddag! Här serveras en 3-rätters julmeny med spansk, spännande twist. Perfekt för dig som skippar Spanien i vinter men ändå vill fira lite spansk jul, eller varför inte bara för att testa något annorlunda i år?

6. Suderbys Herrgård

KLASSISKT JULBORD. Här dukas det upp ett klassiskt julbord och bjuds på värmande glögg vid ankomst. Kom i julstämning på Suderbys Herrgård med ett generöst och traditionellt julbord som avnjuts i den härliga miljön i Hallbro hus eller Herrgårdshuset under adventshelgerna.

7. Ett rum för resande

7-RÄTTERS ITALIENSK JULMIDDAG. Här bjuds det på en italiensk julmiddag med inspiration från havet. Middagen består av sju serveringar där en djupt rotad italiensk tradition tas till vara på, fast i en modern tappning. Varje rätt är noggrant komponerad i en kombination av klassiska och nya italienska smaker. 

8. Gumbalde resort

KLASSISKT JULBORD. Kom och upplev ett riktigt härligt julbord på Gumbalde Gårdskrog! Här dukas det upp med de bästa smakerna från det traditionella julbordet för dig och dina vänner, familj eller kollegor. Varje adventshelg erbjuds du julens festligheter i vacker gårdsmiljö.

9. Warfsholm

KLASSISKT JULBORD MED DANSKA INSPEL. På Warfsholm får du det klassiska svenska julbordet du längtat efter, men med chansen att testa något nytt i och med dess danska inspel. Menyn består av en kall, en varm och en söt servering. Du äter, plockar och får påfyllt vid behov i en lugn och stämningsfull atmosfär.

10. Matsalen

KLASSISKT JULBORD. Matsalen älskar allt som hör julen till. Den goda maten och drycken, värmen och gemenskapen. I jul serveras ett klassiskt dignande julbord tillagat på gotländska råvaror, fyllt med alla julens läckerheter.

Pris: 645 kr per person

Boka här

 

Boende på Gotland

Läs fler Gotlandstips och guider