Ombord på Gotlandsfärjan

Oavsett om du vill shoppa, äta god mat eller är sugen på något sött finns det ett brett utbud att välja av ombord på våra fartyg. Våra serveringsställen har öppet redan innan avgång.

Mat och dryck ombord

I vår restaurang finns vällagad mat för alla smaker. Allt från fräscha vegetariska rätter till läckra fisk-och kötträtter. Till våra yngsta gäster har vi smarriga barnrätter som köttbullar med pasta eller pannkakor med sylt och grädde. På våra morgonavgångar kan du alltid äta en god frukost med färskt bröd, yoghurt, kokt ägg, juice och nybryggt kaffe. Till frukosten serverar vi även te och varm choklad.

Vår meny har alltid veganska alternativ samt rätter gjorda på laktos- och glutenfria råvaror.

 

I vår restaurang ombord serverar vi frukost, lunch och middag.

 

Förbeställ gärna din måltid ihop med resan

Inför resan kan det vara skönt att ha allt förberett och klart. Förbeställ din måltid ihop med resan! När du kommer ombord går du till Informationen och lämnar över dina värdekuponger när det passar dig, så tillagar vi din mat. Just nu får du dessutom 15 % rabatt på mat och dryck, när du förbeställer din måltid ihop resan.

Måltiden/måltiderna måste bokas minst 12 timmar innan avgång*

Rabatten gäller på utvalda favoriter i restaurangen ombord på våra fartyg**

* Vi erbjuder inte förbeställning av mat när du bokar med Reskort för tillfället.

** Gäller ej alkoholhaltiga drycker.

 

Välj bland favoriterna ombord av mat och dryck. Just nu 15 % rabatt när du förbeställer!

 

Shopping

I vår kiosk hittar du allt för den söt- eller snackssugna. Här finns allt från godis, glass och snacks till tidningar och böcker. I butiken finns ett spännande utbud av gotländskt hantverk, gotländska delikatesser, smycken, kläder, mobiltillbehör och hudvårdsprodukter.

Varje vecka har vi kampanjer och samarbeten med spännande leverantörer. Håll utkik efter veckans Superdeal eller fråga vår personal ombord om vilket erbjudande som finns för veckan.

 

Ombord hittar du gotländska delikatesser, souvenirer och accessoarer. Välkommen till butiken!

 

Betalsätt

På färjeresor med Destination Gotland kan du betala med kredit-/betalkort. Ombord accepteras även kontantbetalning med SEK och EUR.

WiFi

Surfa gratis ombord! På fartygen SF1650 och SF1500 finns internettjänsten WiFi Free. Tjänsten har en hastighet upp till 2 Mbit/s som i de flesta fall är tillräckligt för att kunna surfa, arbeta och se streamat innehåll. 

 

WiFi Free. Kolla din e-post, dina sociala medier-konton eller jobba (när du behöver). Hastighet upp till 2 Mbit/s.

 

Film och TV

När du bokar försalong som sittplatsalternativ kan du se långfilmen som visas på monitorerna. För att få ljud till filmen behövs hörlurar. Det går bra att ta med egna (med sladd) eller köpa ombord för 69 kr. Med hänsyn till barnen i salongen är filmen som visas alltid godkänd från 7 år. Filmen startar ca 30 minuter efter avgång.

Vill du se på TV under överresan väljer du kupéplats som komfortalternativ. Kanalerna som visas är SVT1, SVT2, TV4 och Barnkanalen. På kanal 6 visar vi samma film som visas i försalongen. Radio finns även på fartyget SF1500. Följande kanaler går att lyssna på: P1 (kanal 7), P2 (kanal 8), P3 (kanal 9) och P4 (kanal 10).

Lekrum och skötrum ombord

För de minsta finns lekrum på fartygen SF1650 och SF1500. Vi visar även film i barnens egna filmhörna på SF1500 och SF700 samt på monitorerna i barnsalongen på SF1650. I Informationen på alla våra fartyg finns också barnböcker att låna under överresan. 

 

Barnsalongen på SF1650 med direkt närhet till lekyta, toalett med skötbord och pentry.