Ombord på Gotlandsfärjan

Under din resa kan äta och dricka och samtidigt få en liten bit av allt gott från Gotland.

Mat och dryck ombord

På din resa kan du ta del av flera gotländska smaker. Du kan exempelvis äta hamburgare gjorda på gotländskt nötkött och prisbelönt gurka från Gutö Delikatesser till köttbullarna. Dessutom har Stora Tollby odlat och levererat de potatisar som serveras på Nobelmiddagen – ja, och så de potatisar som du får ombord i vår restaurang förstås.

Vår restaurang serverar flera rätter gjorda på lokala råvaror. Vi har alltid veganska alternativ samt rätter gjorda på laktos- och glutenfria råvaror. 

Se vår meny

Favoriter från restaurangen

Förbeställ din måltid ihop med resan

Inför resan kan det vara skönt att ha allt förberett och klart! Just nu får du dessutom 15 % rabatt på mat och dryck, när du förbeställer din måltid ihop resan.

Rabatten gäller på utvalda favoriter i restaurangen ombord på våra fartyg*

Bra att veta

Det är möjligt att beställa måltider i förväg fram till 12 timmar före avgång. När du kommer ombord går du till Informationen och lämnar över dina värdekuponger när det passar dig, så tillagar vi din mat.

För tillfället erbjuder vi inte förbeställning av mat när du bokar med Reskort.

** Gäller ej alkoholhaltiga drycker.

Om du vill lägga till en måltid i din bokning, få information om vilka måltider som är tillgängliga på din båtresa och se gällande priser: Gå till mina bokningar.

Mina bokningar

 

Klassikern fish and chips med frasig fisk och spröda pommes. Just nu 15 % rabatt när du förbeställer!

 

Shopping

I vår kiosk hittar du allt för den söt- eller snackssugna. Här finns allt från godis, glass och snacks till tidningar och böcker. I butiken finns ett spännande utbud av gotländskt hantverk, gotländska delikatesser, smycken, kläder, mobiltillbehör och hudvårdsprodukter.

Varje vecka har vi kampanjer och samarbeten med spännande leverantörer. Håll utkik efter veckans Superdeal eller fråga vår personal ombord om vilket erbjudande som finns för veckan.

 

Ombord hittar du gotländska delikatesser, souvenirer och accessoarer. Välkommen till butiken!

 

Betalsätt

På färjeresor med Destination Gotland kan du betala med kredit-/betalkort. Ombord accepteras även kontantbetalning med SEK och EUR.

WiFi

Surfa gratis ombord! På våra fartyg finns internettjänsten WiFi Free. Tjänsten har en hastighet upp till 2 Mbit/s som i de flesta fall är tillräckligt för att kunna surfa, arbeta och se streamat innehåll. 

 

WiFi Free. Kolla din e-post, dina sociala medier-konton eller jobba (när du behöver). Hastighet upp till 2 Mbit/s.

 

Film och TV

När du bokar försalong som sittplatsalternativ kan du se långfilmen som visas på monitorerna. För att få ljud till filmen behövs hörlurar. Det går bra att ta med egna (med sladd) eller köpa ombord för 69 kr. Med hänsyn till barnen i salongen är filmen som visas alltid godkänd från 7 år. Filmen startar ca 30 minuter efter avgång.

Vill du se på TV under överresan väljer du kupéplats som komfortalternativ. Kanalerna som visas är SVT1, SVT2, TV4 och Barnkanalen. På kanal 6 visar vi samma film som visas i försalongen. Radio finns även på fartyget SF1500. Följande kanaler går att lyssna på: P1 (kanal 7), P2 (kanal 8), P3 (kanal 9) och P4 (kanal 10).

Lekrum och skötrum ombord

För de minsta finns lekrum på fartygen SF1650 och SF1500. Vi visar även film i barnens egna filmhörna på SF1500 samt på monitorerna i barnsalongen på SF1650.

 

Barnsalongen på SF1650 med direkt närhet till lekyta, toalett med skötbord och pentry.

 

Destination Gotlands kundlöften