Biljettpriser och rabatter

Biljettpriserna för Gotlandsfärjan varierar beroende på säsong, linje och avgångstid. Exakta biljettpriser presenteras i onlinebokningen vid val av avgång. 

När du bokar din färjeresa kan du välja mellan tre olika nivåer av flexibilitet:

MINIBILJETT
Minibiljetten är ej ombokningsbar eller återbetalningsbar.

FLEXIBILJETT
Flexibiljetten är ombokningsbar och återbetalningsbar (exklusive Flexitillägg). För flexibiljetten betalar du ett särskilt tillägg för flexibiliteten som framgår vid bokning.

FLEXIPLUSBILJETT
Flexiplusbiljetten är ombokningsbar och återbetalningsbar (inklusive Flexitillägg). För flexiplusbiljetten betalar du ett särskilt tillägg för flexibiliteten som framgår vid bokning.

Tänk på att det alltid är billigare att boka resan på destinationgotland.se! Vid bokning via telefon/terminal tillkommer en serviceavgift på 70 kronor (folkbokförda på Gotland betalar en serviceavgift på 35 kr om biljettvärdet understiger 300 kr).

Rabatter

BARN 0-12 ÅR
Barn 0-12 år reser till rabatterat pris på personbiljetten. Rabatten varierar beroende på ålder.

UNGDOM 13-25 ÅR
Ungdom 13-25 år reser till rabatterat pris på personbiljetten. Rabatten varierar beroende på ålder.

STUDERANDE
Studerande reser till rabatterat pris på personbiljetten mot uppvisande av giltig studentlegitimation.

PENSIONÄRER
Pensionärer reser till rabatterat pris på personbiljetten mot uppvisande av giltigt pensionärsintyg för den under 65, eller legitimation för den som fyllt 65 år.

GRUPPER
Grupper med minst tio personer reser till rabatterade gruppriser. 

IDROTTSLAG
För idrottslag och deltagare i tävlingar och evenemang inom Idrottens Ö finns förmånliga idrottspriser. För mer information: www.idrottenso.se

FOLKBOKFÖRDA PÅ GOTLAND
Folkbokförda på Gotland reser till Gotlandspris. För att erhålla rabatten ska giltig legitimationshandling kunna uppvisas vid incheckning, då vi kontrollerar uppgifterna mot SPAR (Statens person­adress­register).

RABATT VID LEDSAGNING/ÖVERLÄMNING AV BARN
När du reser tur och retur med vändande fartyg för att lämna eller hämta barn under 13 år reser du med rabatt. Rabatten är 50 % av ordinarie pris och ledsagaren behöver ha fyllt 15 år. Med vändande fartyg avses den första avgången tillbaka på samma linje (gäller ej om den vändande turen avgår mer än 24 timmar senare).

Priset för barnet grundar sig på ledsagarens folkbokföring.

Boka biljett för ledsagare och barn: 0771-22 33 00 eller bokningen@destinationgotland.se

INTERRAIL OCH EURAIL
Resenärer som kan uppvisa Interrailpass eller Eurailpass erhåller rabatt på personbiljetten vid resa med Destination Gotland. Biljetten bokas genom Destination Gotlands telefonbokning: 0771-22 33 00