Biljettpriser och rabatter

Biljettpriserna för färjan till Gotland varierar beroende på säsong, linje och avgångstid. Exakta biljettpriser presenteras i onlinebokningen vid val av avgång. Vid bokning via telefon/terminal tillkommer en avgift på 70 kronor (folkbokförda på Gotland betalar en serviceavgift på 35 kr om biljettvärdet understiger 300 kr).

Vid bokning av din färjeresa kan du alltid välja om du vill boka Minibiljett, Flexibiljett eller Flexiplusbiljett. Minibiljetten är ej ombokningsbar eller återbetalningsbar. Flexibiljetten är  ombokningsbar fram till en timme före ordinarie avgångstid, och medger återbetalning (exkl. Flexitillägg). Flexiplusbiljetten är ombokningsbar och medger full återbetalning (inkl. Flexitillägg).

Rabatter

UNGDOM 19-25 ÅR
Barn och ungdomar reser till rabatterat pris på personbiljetten. Rabatten varierar beroende på ålder.

STUDERANDE
Studerande reser till rabatterat pris på personbiljetten mot uppvisande av giltig studentlegitimation.

PENSIONÄRER
Pensionärer reser till rabatterat pris på personbiljetten mot uppvisande av giltigt pensionärsintyg för den under 65, eller legitimation för den som fyllt 65 år.

GRUPPER
Grupper med minst tio vuxna reser till rabatterade gruppriser. 

IDROTTSLAG
För idrottslag och deltagare i tävlingar och evenemang inom Idrottens Ö finns förmånliga idrottspriser. För mer information: www.idrottenso.se

FOLKBOKFÖRDA PÅ GOTLAND
Folkbokförd på Gotland reser till Gotlandspris. För att erhålla rabatten ska giltig legitimationshandling kunna uppvisas vid incheckningen, då vi kontrollerar mot folkbokföringen att du är folkbokförd på Gotland.

LEDSAGNING/ÖVERLÄMNING AV BARN
Specialpris gäller för den som reser tur och retur med vändande fartyg för att lämna eller hämta barn under 13 år. Med vändande fartyg avses den första avgången tillbaka på samma linje. Rabatten är 50 % av ordinarie pris och gäller för en vuxen- eller ungdomsbiljett för förälder, mor- eller farförälder eller annan anhörig. Ledsagaren ska ha fyllt 15 år för att erhålla specialpriset. Ledsagarens folkbokföring styr priset för barnet. Ring för att boka: 0771-223300, eller mejla bokningen@destinationgotland.se.