Att jobba iland

Destination Gotlands verksamhet i land finns på våra terminaler i Nynäshamn, Oskarshamn, Västervik och Visby. I Visby finns också Destination Gotlands huvudkontor.

Terminalerna

Personalen är vår allra största tillgång och med hjälp av allas gemensamma engagemang strävar vi efter att ge våra resenärer en trygg start och ett tryggt avslut på sin resa. Inför sommarsäsongen rekryterar vi flera terminaltjänstemän till samtliga terminaler. För att arbeta på våra terminaler gäller minimiåldern 18 år samt att man behärskar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Här arbetar du varierade timmar på dygnet, såväl morgon som kväll.

TERMINALTJÄNSTEMAN
Att jobba på någon av våra terminaler innebär en stor variation av arbetsuppgifter och passar dig som vill ha ett omväxlande arbete. Uppgifterna innefattar bland annat att checka in våra resenärer och fordon i samband med färjans avgång, hjälpa till i terminalkassan, att hjälpa till med in- och utlämning av bagage samt att finnas till hand för våra funktionshindrade resenärer vid av- och påstigning i samband med färjans avgång och ankomst. Mellan avgångarna arbetar du även i telefonbokningen och hjälper våra resenärer med sina bokningsärenden.

KUNDSERVICE
Om du jobbar på kundservice så arbetar du med att administrera våra rabatt-, pendlar- och reskortskunder och att hjälpa dem med kort och support. När våra kunder har speciella önskemål, vill framföra något de har reagerat på eller har råkat ut för ett problem vid bokningen eller betalningen kontaktar de kundservice via telefon, email eller vår Facebooksida. Du kommer därför ha full koll på allt som rör våra produkter och tjänster. Eftersom din främsta uppgift är att ge våra kunder en bra serviceupplevelse ser vi att du tycker om att arbeta med människor.

Huvudkontoret

På huvudkontoret finns Destination Gotlands avdelningar för personal, ekonomi, marknad, system & IT samt säkerhet & trafik. Den tekniska avdelningen finns på moderbolaget Rederi AB Gotlands huvudkontor. Vi har behov av ekonomer till ekonomiavdelningen under högsäsong. I övrigt är det endast när behov uppstår som ordinarie tjänster på huvudkontoret utannonseras.