Flyg till Gotland

Om du behöver resa snabbt och smidigt till eller från Gotland kan du alltid ta flyget. Flygtiden från Stockholm till Visby är ca 40 minuter och väl på Visby Flygplats tar det inte mer än fem minuter för att ta sig in till Visby centrum.

Ta flyget till Gotland - året runt

Huvudlinjerna går till Stockholmsområdet och där är det enkelt att byta till andra flyglinjer och destinationer vid behov. Sommartid är ön förbunden till fler destinationer som Göteborg, Malmö och Helsingfors.

SAS

SAS erbjuder resor mellan Gotland och Stockholm Arlanda året runt. Från Arlanda går det att flyga vidare både nationellt och internationellt. Flyg till Visby med SAS » 

Air Gotland/Air Leap

Flyger ca 50 turer i veckan mellan Stockholm-Bromma och Visby. Även direktflyg från Göteborg. Sommartid erbjuds även direktflyg från Ängelholm/Helsingborg. Air Gotland är en del av Air Leap-familjen som trafikerar 12 destinationer i norden. Flyg till Visby med Air Gotland » 

BRA

Den 12 maj startar BRA upp sina inrikes flyglinjer igen, bland annat till Visby. Under sommaren kommer de även erbjuda flyg från Göteborg och Malmö till Visby. Flyg till Visby med BRA »

Norwegian

Under sommaren trafikerar Norwegian rutten mellan Visby och Arlanda. Flyg till Visby med Norwegian »

Finnair

Sommartid flyger Finnair mellan Helsingfors och Visby. Flyg till Visby med Finnair »

Flygbiljetter bokas på respektive flygbolags hemsida.