Rabattkort

Reser du med färjan till Gotland några gånger om året kan ett rabattkort vara ett bra alternativ för dig. Med Rabattkortet köper du båtbiljetten till ett pris som är 25 % lägre än ordinarie pris för vuxen. Du väljer vilka tjänster som ska ingå på kortet: person och/eller fordon. Rabattkortet för fordon kan nyttjas av samtliga personer mantalsskrivna på samma adress.

Priser för Rabattkortet är 700 kr för person, 1 400 kr för fordon (under 6 m) och 3 300 kr för fordon (6-9 m). Kortet gäller på samtliga turer i 12 månader. Rabattkortet garanterar inte platstillgång. Rabattkortet gäller ej för personer folkbokförda på Gotland eller i kombination med andra rabatter. Betalning av Rabattkortet kan ske via faktura eller i någon av våra terminaler.

Beställning av Rabattkortet

För beställning av Rabattkortet skriver du ut och fyller i blanketten nedan. När kortet är beställt får du inloggnings-id för bokning på internet. Om du har frågor om Rabattkortet är du välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0498-20 18 85 eller e-post till kundservice@destinationgotland.se.

Allmänna villkor - Rabattkortet (PDF) » 
Beställningsblankett - Rabattkortet (PDF) »