Jobba hos oss

Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från Gotland. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från Befälhavare till varje enskild medarbetare som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen i toppklass!

Våra olika tjänster och arbetsområden

Till höger kan du välja att läsa mer om våra olika tjänster och arbetsområden, samt se vilka tjänster vi söker personal till just nu. Om en tjänst verkar spännande söker du den enkelt direkt från annonsen. Vill du söka flera tjänster kan du skapa ett konto där du registrerar dina uppgifter och ditt CV. När du sen vill söka en ny tjänst loggar du enkelt in på ditt konto via tjänsten du vill söka. Du kan också när du vill logga in för att göra ändringar och kompletteringar.

Jobba som kock, se filmen:


Jobba som kabinvärd, se filmen:


Jobba som styrman, se filmen:

Säsongstjänster

Gotland är inte bara solsäkrast i landet. Här samlas också studenter och unga under högsommaren för olika typer av säsongsarbeten. Inför sommaren rekryterar vi över hundra medarbetare till tjänster både ombord och på våra terminaler. Läs mer här! 

Välkommen ombord!