Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 21 oktober 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 21 oktober 2020)

Basic Safety

Kursen ger kunskap om överlevnadsteknik vid övergivande av fartyg, brand och brandbekämpning, att upprätthålla beredskapen vid en nödsituation samt om att vidta omedelbara sjukvårdsåtgärder på ett olycksområde. Till vårt förfogande har vi godkänt brandfält enligt kraven i TSFS 2013:47 Bilaga 13 och 14.

Kursen omfattar vad som anges i STCW 2010 regel VI/1.2.Kursen utförs i samarbete med Brand och sjukvårdsakademien www.brasak.se samt BoSS www.bossgotland.se

Genomgången godkänd utbildning ligger till grund för certifikat som utfärdas av Transportstyrelsen. Certifikatets giltighetstid är 5 år från utfärdandedatum.

 

Basic Safety, Grundläggande säkerhetsutbildning

Denna grundläggande säkerhetsutbildning syftar till att ge personal i säkerhetsorganisationen ombord på fartyg kunskap om grundläggande säkerhet.

Kursen ger kunskap om överlevnadsteknik vid övergivande av fartyg, brand och brandbekämpning, att upprätthålla beredskapen vid en nödsituation samt om att vidta omedelbara sjukvårdsåtgärder på ett olycksområde. Till vårt förfogande har vi godkänt brandfält enligt kraven i TSFS 2013:47 Bilaga 13 och 14. Kursen omfattar vad som anges i STCW 2010 regel VI/1.2.

Genomgången godkänd utbildning ligger till grund för certifikat som utfärdas av Transportstyrelsen.Certifikatets giltighetstid är 5 år från utfärdandedatum.

Kurslängd: 5 dagar
Kursort: Visby
Antagningskrav: Godkänt giltigt läkarintyg för sjöpersonal enligt STCW 2010 manila amendments

Kostnad: 9.000:- SEK exkl. moms. Lunch och fika ingår under kursen.

 

Fortbildning: Basic Safety, Grundläggande Säkerhetsutbildning 

Vid förnyelse av certifikat måste man genomgå fortbildning.

Kurslängd: 2 dagar
Antagningskrav:
-Certifikat i grundläggande säkerhetsutbildning alt kursintyg, ej äldre än 5 år.
-3 månaders sjötid de senaste 5 åren

Kostnad: 7.500:- SEK exkl. moms. Lunch och fika ingår under kursen.

Intresseanmälan

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.