Starta konferensen ombord

Gotland erbjuder ett stort utbud av olika slags konferensanläggningar och möteslokaler. Upptäck en smidigare konferensupplevelse och maxa tiden genom att starta mötet ombord på Destination Gotlands färjor. 

Det finns möjlighet att konferera på samtliga stora fartyg, ombord på M/S Visby (SF1650) och M/S Gotland (SF1650) finns två mindre konferensrum och ett större. Under hela resan finns färskt frukt och vatten att tillgå och en konferensvärd för personlig service.

Vår konferensvärd tar hand om allt

En av våra konferensvärdar möter upp er på färjeterminalen i Nynäshamn eller Oskarshamn och är sedan med under hela resan.

Fast Track på färjeterminalen

Gruppen är förincheckad och går ombord före alla andra tillsammans med konferensvärden.

Kom igång direkt

Ombord är konferensrummet förberett och klart med fika eller mat (förbeställs).

Mat & dryck ombord

Frukost, lunch eller middag serveras uppdukat på vita dukar i Skeppsrestaurangen.  

Om vår mat

För att kunna erbjuda närproducerad mat samarbetar vi med flera gotländska leverantörer. Råvarorna väljs ut omsorgsfullt och köttet köps in från svenska och gotländska gårdar i den mån det går. Vår vildfångade fisk och våra räkor kommer från ett hållbart fiske. Vi använder oss endast av ägg från frigående höns, både som hela ägg och ägg som ingrediens i mat och fika.Vi serverar 100 % UTZ certifierat och klimatkompenserat kaffe från Arvid Nordqvist, Rainforest Alliance certifierat te och ekologisk frukt på alla våra avgångar.

Mötesrum & menyförslag

Lanseringserbjudande