Medeltida jul 7-9 december 2018

Medeltiden på Gotland är mer än varma augustikvällar under Medeltidsveckan. Traditionen Medeltida Jul arrangeras helgen 7-9 december 2018 runt om i Visby. Eldfängd underhållning i kulna ruiner, omsvepta mantlar framför öppna spisar, medeltida toner i vackra kyrkorum och tid för att umgås och njuta i decembermörkret.

Helgen 7-9 december fylls Visby åter av medeltida människor och aktiviteter. Med svepande mantlar och värmande huvor ses den medeltida människan vandra genom ett vintrigt Visby. Ett lite mer intimt Visby som bjuder in till upplevelser av ett annat slag än under sommaren – ett måste att uppleva! Koppla bort julstressen och njut – välkommen till Medeltida jul!

För att delta i festigheterna löser du enklast ett entrépass. Det varar under hela helgen och ger dig möjlighet att njuta av konserter och uppträdanden, marknaden och andra aktiviteter i ruinen S.t Nicolai, inträde till Fornsalen samt inträde till de omtalade tornespelen. 

> Klicka här för att boka entrépass

Paketerbjudande!
Nu kan du unna dig en minisemester tillsammans med någon du tycker extra mycket om. Vårt prisvärda adventspaket passar utmärkt för dig som vill besöka evenemanget. Paketet innhåller resa och boende i två nätter, från 1.295 kr/pp med del i dubbelrum.

> Klicka här för att boka vårt paketerbjudande

Varmt välkommen att uppleva Gotland i adventstid!