Vad är dina "different days" på Gotland?

Gotland är en ö full av kontraster där ingen del är den andra lik. Från det vilda och vindpinade i norr, via ett vimlande Visby, till blommande ängar och öppna landskap i syd.

Tävling!

Inspirera och inspireras med #gotlanddifferentdays

Dela med dig av dina annorlunda dagar på Gotland på Instagram, under taggen #gotlanddifferentdays, så är du med och tävlar om en härlig höstweekend på ön. Dessutom kan du vinna båtbiljetter t/r till och från Gotland.

Så här går tävlingen till:

Dela en eller flera bilder från dina annorlunda dagar på ön genom att använda hashtaggen #gotlanddifferentdays på Instagram. Tävlingen pågår t o m 31/8 2018, och vinnaren utses av en jury. Den bild som juryn anser speglar annorlunda dagar på Gotland på det mest inspirerande sättet vinner en resa t/r för 2 personer och personbil med hotellboende på Scandic Visby (2 nätter i dubbelrum). 2-9 pris är båtbiljetter till Gotland t/r.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte att du behöver ha ett öppet konto på Instagram för att dina bilder ska synas i sökresultatet. Bilderna från tävlingen kommer endast synas under hashtaggen #gotlanddifferentdays och inte i något annat syfte. Vinnaren och vinnarbilden publiceras här och på vårt Instagramkonto @destgotland under vecka 36 2018 och vinnarna meddelas i samband med detta.

Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram. Ev information om dig som deltar finns endast tillgänglig för Destination Gotland som ansvarig för tävlingen.

 

Massor av härlig Gotlands-inspiration hittar du på Instagram
och taggen #gotlanddifferentdays: