#gotlanddifferentdays

Gotland – en ö full av kontraster där ingen del är den andra lik. Från det vilda och vindpinade i norr, via ett vimlande Visby, till blommande ängar och öppna landskap i syd.

Människorna på Gotland kan i sin tur vara minst lika fascinerande som ön i sig. Och vad är väl bättre än att lära känna en plats genom dem som känner den allra bäst. Låt dem guida dig genom olika sevärdheter, spännande matupplevelser och favoritplatser. Låt dem hjälpa dig att uppleva just dina annorlunda dagar på Gotland...

Se filmen om Surflogiet, ett litet paradis med rötterna i surfkulturen som ägarna Calle och Kattis driver med ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tillsammans tar hand om jorden vi lever på.

Se filmen om Warsholm, det anrika pensionatet som ligger precis vid havet 3 mil söder om Visby, och drivs av entreprenören, öbon och esteten Sanna Kleven.  

Inspirera och inspireras med #gotlanddifferentdays

Upplev dina annorlunda dagar på Gotland och dela dem med andra Gotlands-älskare! På Instagram samlas massor av Gotlandsinspiration under taggen #gotlanddifferentdays.