Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Naturspa i Tofta

Kom till vår ö och besök Wildernest i Tofta. Kattis välkomnar dig till öns enda naturspa där du får massage i Tipi-tält och måltid tillagad över öppen eld. Skogsdoft och fågelkvitter ingår. 

Varaktighet 3,5 h
Gruppstorlek max 2 personer
Aktivitetsnivå Lugn

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

Hösten 2020: måndagar, onsdagar och fredagar. På helgerna under jämna veckor.

På en privat fastighet i Tofta hittar du Wildernest. Njut av värmen från en sprakande eld, slappna av och vila i det vilda.

Inbjudan till elden
Vi börjar med ett varmt välkomnande av det bästa slaget. Vi sitter på renskinn runt elden omgärdad av träden samtidigt som vi njuter av en kopp varmt te. 

Avslappning
Byt om till dina retreatkläder och mys i Wildernests inredda stuga.
Sippa på ett örtte som passar den känsla du har för dagen samtidigt som du låter fötterna glida ner i det infraröda fotbadet och låter stressen rinna av dig.

Massage (50 min)
Inbäddad i skogens ljud och dofter vilar ett mysigt Tipi tält med braskamin. Iklädd i dina retreatkläder njuter du av asiatisk yogamassage.

Eldmåltid
Vi avslutar dagen med en måltid vid elden, lagad med veganska, lokala råvaror. I traditionell campingstil sitter vi runt elden på renskinn och njuter av naturen, himlen och omgivningarna. Vid regn flyttar vi in i Tipin och myser medan vi lyssnar till regnet som smattrar på tältduken.

Aktivitet 1795 kr

I aktiviteten ingår måltid och fika tillagad utomhus, massage i Tipi-tält och tillgång till retreatkläder och handdukar.

Resepaket fr. 1590 kr

I resepaketet ingår resa och boende på hotell i två nätter. Priset avser del i dubbelrum.