Ät lyxigt och klimatsmart på östra Gotland

Kom till vår ö och besök Strandakar som ligger i När på östra delen av ön. Du blir varmt mottagen och får möjlighet att smaka en av Gotlands bästa kulinariska upplevelser. Närliggande naturupplevelser kan ingå.

Varaktighet Helg
Gruppstorlek Valfritt
Aktivitetsnivå Lugn

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

Utvalda datum från 1 maj till 12 juni 2021 och 16 augusti till 30 november 2021

Strandakar vill bidra till en bättre och mer hållbar värld och samtidigt erbjuda en helhetsupplevelse i lantlig lyx. Vi arbetar aktivt med närproducerade råvaror i säsong och strävar efter att måltiderna ska ligga inom planetens klimatbudget enligt WWF:s matkalkylator. Våra gäster ska kunna unna sig lyx på ett hållbart sätt.

Njut av en femrätters klimatsmart och gastronomisk avsmakningsmeny i Strandakars vackra restaurang, somna i ett av de harmoniska dubbelrummen och vakna till en härlig frukostbuffé innan det är dags att utforska de spännande omgivningarna. Ett besök i narurreservatet Närsholmen med Närs fyr rekommenderas varmt.

Efter en härlig dag i naturens och kulturens tecken är det dags för en trerätters middag i Strandakars Bistro och ännu en rofylld natt. Efter frukostbuffén är det dags för nya strövtåg efter eget gottfinnande. 

I erbjudandet ingår en femrätters avsmakningsmeny, en trerätters bistromeny och två övernattningar i dubbelrum med frukostbuffé. Pris 3 200 kr/person. Enkelrumstillägg 1 200 kr. 

Lyxigt och klimatsmart i När fr. 3200 kr

I paketet ingår 2 övernattningar, frukost, 5-rätters avsmakningsmeny och 3-rätters bistromeny. Priset är per person och avser del i dubbelrum.