Skörda och tillaga din egen måltid i det vilda

Kom till vår ö och besök Salthamn där du kan sätta dig till bords ute i det vilda. Du får själv vara med att skörda och tillaga måltiden som du sedan äter utomhus.

Varaktighet 2 h
Gruppstorlek max 14 personer
Aktivitetsnivå Lugn

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

2021: Aktiviteten är bokningsbar från april till september.

Vill du uppleva smaken av Gotland som skapas av den kalkhaltiga marken och det milda maritima klimatet är du välkommen till Salthamn som ligger en mil norr om Visby. I den gotländska naturens skafferi hittar du läckerheter som annars återfinns i Medelhavsområdet som exempelvis fikon, sparris och Bourgogne-tryffel. Lägg till örter och grönsaker, produkter från närliggande gårdar och du har ingredienserna i den måltid du själv kan tillaga och avnjuta utomhus vid det ätbara bordet.

Skapa din egen måltid vid bordet på Salthamn. I upplevelsen ingår ingredienser, nödvändig köksutrustning och instruktioner. Det går även att boka en privat kock som följer med och lagar maten på plats.

Det ätbara bordet i Salthamn är utvalt av Visit Sweden att vara med i deras kulinariska satsning ”The edible table” som lyfter fram naturliga gourmetrestauranger runt om i Sverige.

Vill du hellre boka ett eget bord i naturen och låta kockar stå för matlagandet så går det utmärkt. Då kan du och ditt sällskap slå er ner vid ett dukat bord i det fria och äta en måltid lagad från Salthamns köksträdgård och gårdar i närheten.

Det finns också möjlighet att förbeställa en picknick-korg som sedan avnjutes på valfri plats i området. Salthamn är öppet året runt och välkomnar både företag och privatpersoner.

Mer information och bokning hittar du på Salthamns hemsida.

Resepaket fr. 1590 kr

I paketet ingår resa & boende på hotell i två nätter. Priset avser del i dubbelrum.