Lär dig laga klassisk napolitansk pizza med gotländska råvaror

Kom till vår ö och lär dig hur man lagar en klassisk napolitansk pizza fast med förstklassiga gotländska råvaror. Boende på boutiquehotell och guidad rundtur på gårdens klimatsmarta regenerativa grönsaksodling ingår.

Varaktighet Cirka 4 timmar
Gruppstorlek Max 8 personer
Aktivitetsnivå Lugn

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

Påsk till 30 maj & 15-30 september.

Tänk dig att kunna laga en riktigt god napolitansk pizza, fast med de finaste råvarorna som finns på Gotland?! Nu har du chansen att från grunden lära dig hur du gör en perfekt pizzadeg av kulturspannmålet vårspelt och sedan toppa den med lokalt odlade grönsaker.

Three Pheasants Boutique Bed & Breakfast ligger bland böljande ängar och åkrar, mitt på Gotland. Det smakfullt inredda boutiquehotellet välkomnar sina gäster till en vistelse som, utöver pizzakursen, inkluderar boende i ett av husets fyra dubbelrum och rundtur på gårdens regenerativa grönsaksodling där du kan lära dig att odla klimatsmart själv.

Den klassiska pizzan Margherita skapades från början som en hyllning till den italienska drottningen och självklart var den pizzan från Neapel. Den innehöll tomater, ost och basilika, färgerna i Italiens flagga.

Nu kan du själv lära dig att laga denna hyllade pizza. Delta i den fyra timmar långa kursen där du lär dig allt om hur du gör, formar och bakar pizzan. Efter kursen får du recept och tips på hur du kan laga den själv hemma.

I paketpriset ingår:

- 4 timmars matlagningskurs i klassiska napolitanska pizzor.

- 2 övernattningar inklusive frukost för 2 personer.

-1 timmes rundtur för att lära dig allt om regenerativ grönsaksodling och tips som du kan applicera i din egen köksträdgård eller grönsaksbalkong.

Boende & matlagningskurs 1900 kr

Priset är per person med del i dubbelrum, frukost, matlagningskurs & rundvandring