Gryningritt i Lau

Kom till vår ö och träffa Lisa och hennes hästar. Hon vill ta med dig på en upplevelse så att du kan känna kraften, både hästens och din egen. Byt morgontrötthet mot soluppgångsenergi – tillsammans rider ni längs Lausviken i gryningen.

Varaktighet 6 h
Gruppstorlek max 5 personer
Aktivitetsnivå Lugn

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

2021: från 1/5 till 30/9

Unna dig själv en oförglömlig upplevelse.
Vi samlas i stallet ca kl 05.00 på morgonen. Tillsammans gör vi i ordning hästarna så att alla får bekanta sig med sin häst. När vi är sadlade och klara ger vi oss iväg ut i natten. Ledorden för turen är Stillhet.

Vi försöker i största möjliga mån att rida utan att prata med varandra. Du kan få vara "ett" tillsammans med din häst och naturen.

Genom varierande landskap rider vi till stranden, det blir ljusare på himlen allt eftersom. Fåglarna börjar vakna, och ibland ligger morgondimman tät över åkrar och ängar. Kossorna brukar yrvaket titta på oss när vi rider förbi.

När vi kommer fram till den långgrunda viken, så känns det ibland som man kan rida hur långt som helst på den släta sandbottnen. Vi stannar i havet till häst tills dess att solen har gått upp över horisonten.

Aktivitet 1655 kr

I aktiviteten ingår lån av häst och medföljande guide på turen.

Resepaket fr. 1590 kr

I resepaketet ingår resa och boende på hotell i två nätter. Priset avser del i dubbelrum.