Guidat motionscykelpass med Windbreakers Club

Kom till vår ö och träffa Lovisa och hennes team. Hon älskar att cykla och vill visa dig runt på Gotland. Hon tar med dig på en organiserad cykeltur med träningsfokus som avslutas med förfriskningar. Svett och träningsvärk ingår. 

Varaktighet 2-4 h
Gruppstorlek max 6 personer
Aktivitetsnivå Medel till svettigt

Aktiviteten är bokningsbar följande datum:

Året runt

Vill du ha en personlig guide till de bästa gravelvägarna på ön eller sällskap i motvinden på de långa landsvägarna?

Lovisa och hennes team i Windbreakers Club arrangerar sportcykelturer som får dig att både svettas och skratta. De hjälper dig att nå din fulla potential på hojen – och ser dessutom till att du får en trevlig upplevelse på ön.

Se våra förslag på aktiviteter nedan eller kom med en egen förfrågan. Vi har både kontakter och kreativa idéer så vi skräddarsyr gärna en lösning just för dig. Vi vet vilka lunchhak som är bäst, var ölen är kallast och badet blötast. Gotland året runt är vår hemmaplan!

Den cykelguide som utses för att ta hand om dig tar självklart personligt ansvar för att se till att din cykelupplevelse på Gotland blir magisk!

Cykelguide på Gotland

Vi guidar dig oavsett om du är intresserad av att cykla snabbt på landsväg, bland stock och sten i terrängen i skogen eller göra en lugn utflykt till havet. Vi har tillgängliga cykelguider på Gotland under hela året.

Exempelturer:

LILLA TUREN - 650 kr

För dig som vill komma igång! En cykeltur på ca 1,5 timme helt med hänsyn till din  förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Enkel fika ingår.

MELLANTUREN - 950 kr

En schysst dag på cykeln! Guidad cykeltur på ca 2,5 timmar helt med hänsyn till din förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxig fika ingår.

HALVDAG - 1450 kr

En cykeltur på ca 3 timmar helt med hänsyn till din förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxigt fika eller lunchstopp på vägen ingår.

 

Bokningsbara turer finns för både privatpersoner och mindre grupper. Passande cykel finns att hyra.

Aktivitet fr. 650 kr

I aktiviteten ingår cykeltur, privat cykelguide och fika eller lunch.

Resepaket fr. 1590 kr

I paketet ingår resa & boende på hotell i två nätter. Priset avser del i dubbelrum.