Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Julstämning på Gotland!

De snötäckta gränderna tillsammans med den historiska miljön gör Visby extra mysig att besöka inför och under julhelgerna. Handla gotländskt hantverk och delikatesser i butikerna i stan eller på en av alla traditionella julmarknader som finns runt om på ön. Här tipsar vi om lite av det som händer runt om på Gotland kring advent och i jul.


24-25/11 Gotlandsjul - Hushållningssällskapets julmarknad

För 34:e året i rad bjuder Hushållningssällskapet in till Gotlands största julmarknad, med ett hundratal utställare och maximal julkänsla! Här utlovas en marknad som känns, doftar, låter, smakar och utstrålar gotländsk jul! Köp din biljett här!

30/11-30/12 Finns det några snälla barn? Julshow med Marie Nilsson och Mina drömmars band

På Länsteatern Gotland slår upp portarna med en 2 timmar lång julshow med bland annat Marie Nilsson. Lättare servering med jultilltugg erbjuds till showen. Läs mer här!

1-2/12 Bereden väg – körsång i facklornas sken

Varje år i advent inleder Allmänna sången Visby julfirandet i en av Visbys vackra ruiner. Kören framför, under Mats Hallbergs ledning, julens sånger i facklornas sken i S:t Lars kyrkoruin. Det bjuds på både traditionella och nya julsånger i en historisk miljö. Läs mer och boka biljett här!

2/12 Skyltsöndag i Visby

Visby Centrum drar igång julstämningen i staden.Njut av traditionell julskyltning med shopping, julmarknad och mycket annat. Hela programmet finns här! 

7-9/12 Medeltida Jul 

Denna helg fylls Visby med medeltida aktiviteter och människor. Koppla bort julstressen och njut av ett vintrigt Visby! Köp ett entrépass så får d tillgång till alla de konserter, föreläsningar och övriga evenemang som arrangeras under Medeltida Jul. Köp ditt entrélpass här!

8-9/12 Julmarknad och tåg

I Romakloster är det julmarkand i brygghuset, bodarna intill har öppet och tåget går mellan Rosa och Hesselby. Mer info om julmarknadståget finns här!

15-16/12 Jul i S:t Nicolai med Visby Vokalensemble

För femte året i rad bjuder Visby Vokalensemble på härlig julstämning i en av Visbys vackraste ruiner. Finstämd, storslagen, välkänd och nyskriven medryckande julmusik samt glögg och annat gott. Läs mer och boka här!

25/12 Juldagsfest på Wisby Strand

Gotlands största julfest. Dansgolv, uppträdanden och annat skoj. Läs mer här!

26/12 Di sma under jordi

På annandagen uppträder Di sma undar jårdi på Joda bar & kök! Mer info finns här!

Längar du till Gotland i advent? Boka våra prisvärda vinterpaket här!