Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 10 september 2020)

Livemusik på Gotland

Gotlands musikscen sträcker sig från norr till söder med ett brett utbud av olika genrer som tar plats på såväl mindre, intima scener som stora konserthallar, i trädgårdar och i stämningsfulla lador. Ta del av platserna som står för årets musikunderhållning. Längre ner tipsar vi även om sommarens hetaste konserter på Gotland!

Pensionat Grå Gåsen

På samma gård som tv-programmet Så mycket bättre spelas in arrangeras musikeventet Så mycket Burgsvik. I pensionat Grå gåsens trädgård bjuder svenska artister på livemusik under fyra sommarkvällar. Ken Ring, Martin Stenmarck, Eric Gadd och Timbuktu är bara några av dem som tidigare stått för underhållningen.

Wisby Strand

Wisby Strand, i hjärtat av Visby, bjuder in till både högklassiga konserter, klubbmusik, teater och annan underhållning året runt. Under sommarmånaderna kan du dessutom ta del av utbudet på utomhusscenen. Bo Kaspers Orkester, Ulf Lundell och Carola är axplock ur tidigare bokningar.

Kallis

För dig som mot förmodan missat at Visbys gamla Kallbad varje sommar förvandlas till ett av Europas största beachpartyn – 2017 blir inget undantag! Tidigare har arenan bjudit på framträdanden av house-eliten med Avicii, Axwell, Nause och Otto Knows i spetsen.

Gutekällaren

En av Visbys hetaste nattklubbar hittar du på Stora Torget i Visby. Här står Gutekällaren för festen för golvet vibrerar av partysugna människor och ett brett musikutbud av såväl grymma DJ:s som liveartister på scen. Daniel Adams-Ray, Cleo, Movits! Och Syster Sol har alla spelat här.

S:T NICOLAI

En av Visbys mäktigaste ruiner är dessutom en stor teater- och musikarena för både klassiska toner och andra genrer. Många konserter äger rum sommartid, däribland Gotland Chamber Music Festival som under några dagar i juli bjuder på klassisk musik som gifter sig väl med ruinens fantastiska akustik.

LADAN HOTEL STELOR

I den stämningsfulla ladan vid Hotel Stelor bjuds det på såväl countrymusik som lugna toner från välkända musiker. Tidigare har bland andra Tomas Andersson Wij, Sofia Karlsson och Daniel Lemma gästat Ladan.

STORA GÅSEMORA

Den stämningsfulla höladan på Stora Gåsemora gård är en av Gotlands vackraste konsertarenor. Så väl i ladan som på den vidsträckta heden kan du njuta av tonerna från kända artister. Lars Winnerbäck, Eldkvarn, Miriam Bryant och Timbuktu är några av namnen som tidigare spelat där.

HAMRA KROG

På den franskinspirerade musikkrogen Hamra Krog hålls sommarkonserter ackompanjerade av husbandet Hamra Kapell. Förra året bjöd bland andra Christian Kjellvander, Amanda Hofman-Bang och Palle Sundin på högklassig underhållning.

KUTENS BENSIN

Ett av Gotlands främsta kultställen där rock'n'roll och 50-talsmusik står i fokus. I detta nostalgiska mecka har såväl Seasick Steve som Bill Haleys Comets uppträtt. När det inte bjuds på livemusik kan en rundtur bland de tidstypiska bilarna och föremålen vara en upplevelse i sig.