Överresan är ett tillfälle till några timmars avkoppling, men det finns också en hel del att göra ombord, se en film, läs en bok, ät ett mål mat eller kanske shoppa med dig en present hem i vår butik. Vi hoppas att du ska trivas i våra salonger och serveringar.

Ombord på SF 1500

mat och dryck

Oavsett om du vill ha frukost, lagad mat eller fika finns flera alternativ att välja på från utbudet ombord. Skeppsrestaurangen är alltid öppen vid avgång och menyn är anpassad efter säsongens växlingar. Bistron i den aktra delen av fartyget håller öppet under högsäsong. Vid soligt väder öppnar vi Sportbaren ute på däck 8. Här visar vi även större sportevenemang som sänds på SVT1, SVT2 och TV4.

butiken

I butiken ombord hittar finns bland annat godis, glass, drycker och tidningar, dessutom ett spännande utbud av matsouvenirer, traditionella souvenirer, bijouterier och accessoarer. Ett tips är också att hålla utkik efter våra specialerbjudanden - Just nu i butiken.

att göra ombord

I informationsområdet kan du köpa biljetter till Skeppsbion, internetanslutning och annat smått och gott. Här hittar du också ett lekrum och filmvisning för våra yngsta resenärer. Om du har platsbiljett i förliga salongen kan du se långfilmen som visas i monitorerna. I kupéerna kan du förutom långfilmen även se på SVT1, SVT2, TV4 och Barnkanalen.

Ombord på SF 700

mat och dryck

I restaurangen ombord finns ett varierat utbud oavsett om du är sugen på frukost, lagad mat, fika, lättare rätter eller lagad mat. Restaurangtorget är alltid öppet vid avgång och menyn är anpassad efter säsongens växlingar. Du hittar även drycker, smörgåsar, sallader och fika i informationsdisken och café/baren på däck 6. 

i butiken

I butiken ombord hittar du ett varierat utbud av godis, glass, drycker, tidningar och andra kioskvaror men även ett spännande sortiment av matsouvenirer, traditionella souvenirer, bijouterier och accessoarer. Ett tips är också att hålla utkik efter våra specialerbjudanden - Just nu i butiken

 att göra ombord

I informationsområdet ombord köper du internetanslutning och annat smått och gott. Under varje resa visas en långfilm i monitorerna som syns från alla vilstolar ombord. Våra yngsta resenärer är välkomna till barnbion.