Konferenspaket Scandic Visby

Boka er nästa konferens med Destination Gotland och Scandic Visby så kombinerar ni effektiva möten med spännande öliv, allt utifrån era behov och önskemål. Genom att börja konferensen på överresan, så får ni mer tid till att uppleva Gotland på plats. Paketet inkluderar dessutom möteslokal, boende och mat på Scandic Visby som ligger precis vid färjeterminalen och endast ett stenkast från Visby innerstad.

 

Världsarvsstaden Visby erbjuder i sin tur allt från vackra klosterruiner och mysiga kullerstensgränder till lokal shopping, närproducerade delikatesser och matupplevelser i världsklass. Vill man se mer av Gotland är avstånden korta och möjligheterna oändliga. Välkommen att upptäcka en ny mötesupplevelse!

Missa inte vårt lanseringspaket
Från endast 2500 kr/person* ingår ett komplett konferenspaket med konferens på båten inkl mat, två konferensdagar på Scandic Visby inkl en övernattning, fika, lunch och middag. Prisexemplet avser en grupp på 20 personer som reser med färjan t/r från Nynäshamn. 

Konferens ombord Restaurangtorget dukat

Vi gör det enkelt!

 • Vår konferensvärd tar hand om allt
  En av våra konferensvärdar möter upp er på färjeterminalen i Nynäshamn eller Oskarshamn och är sedan med under hela resan.

 • Förberett och klart
  Gruppen är förincheckade och går ombord före alla andra tillsammans med konferensvärden.

 • Kom igång direkt
  Ombord finns färdigt konferensrum med fika eller mat (förbeställs)

 • Mat & dryck ombord
  Frukost, lunch eller middag serveras vid önskad tid, uppdukat med vita dukar i Restaurangtorget.

 • Incheckade och klara på Scandic Visby
  En värd från Scandic Visby möter upp på färjeterminalen vid ankomst och visar till hotellet för både konferens och boende. Alla är incheckade och klara och mötesrummet uppdukat.

Konferens ombord bion

Konferensalternativ ombord

Är ni en mindre grupp passar vår konferenshytt för upp till 8 personer perfekt. För större sällskap finns Biosalongen för upp till 24 personer, där ni kan välja mellan biosittning eller vanlig konferenssittning. Oavsett vilket alternativ du väljer finns här all utrustning du behöver såsom block och pennor, projektor och duk, whiteboard, möjlighet att ansluta egen dator genom adaptrar mm. Under hela resan finns frukt och vatten att tillgå, samt en konferensvärd för personlig service. Det går dessutom att förbeställa fika till konferenslokalen samt frukost, lunch eller middag i restaurangen ombord. 

Scandic Visby konferens

Konferensalternativ Scandic Visby

Här finns 6 st fullt utrustade möteslokaler för effektiva möten. En konferensvärd finns alltid tillgänglig för personlig service. Varva mötesdagen med mat- och fikapauser i restaurangen! Läs mer här >

Mer information och bokning

Telefon: 0771-223350
Epost: gruppresor@destinationgotland.se 

*Pris för 20 personer inkl. moms