Konferens på Scandic Visby

Välkommen till Gotland, Sveriges största och vackraste ö som ligger cirka 3 timmar från fastlandet med färja. En kort, hållbar, resa till en plats där natur och kultur lever året runt. En plats som är gjord för möten, konferenser och minnesvärda aktiviteter. 

Genom att resa med Destination Gotlands fartyg och bo på Scandic Visby får du en hållbar konferens både vad gäller miljö och plånbok. En resa från Nynäshamn till Visby "kostar" i snitt ut 6,7 kg CO2/resenär och Scandic Visby ligger på gångavstånd från hamnterminalen. På hotellet finns alla önskvärda bekvämligheter som behövs för en givande konferens som exempelvis bra mötesrum, god mat, sköna sängar och mysigt spa med bastuavdelning. I Visby och runt om på Gotland finns aktiviteter och välrenomerade restauranger som  gör att konferensen blir extra minnesvärd, vad sägs om vandring/cykling längs kusten, event i en upplyst ruin och god mat på en restaurang i världsklass? 

Missa inte vårt prisvärda konferenspaket

Kom till Scandic Visby på Gotland för en minnesvärd konferens. I vårt prisvärda konferenspaket ingår:

  • Resa tur och retur med Destination Gotlands fartyg, medföljande värd, måltid ombord, tillgång till fullt utrustat konferensrum (läs mer om konferens ombord här).
  • Två konferensdagar på Scandic Visby, personlig värd, konferenslokal, fika, lunch och middag.
  • Övernattning på Scandic Visby.

Pris: Från 2000 kronor/person för grupper på minst 20 personer. 

Välkommen till Scandic Visby

En konferens på Gotland är ett utmärkt sätt att kombinera möten med vackra omgivningar. Vi är belägna ett stenkast från färjeterminalen och ett par minuters promenad från Visby innerstad.

Ni möts av en värd när ni kommer fram till Gotland, ledsagade till hotellet där ni redan är incheckade och mötesrummet står uppdukat. 

På Scandic Visby finns sex stycken konferenslokaler i olika storlekar, många av våra hotellrum har uteplats och havsutsikt. Vår restaurang serverar vällagad mat efter säsong med fokus på närproducerat så långt det är möjligt. För svalkande besök rekommenderar vi vår utomhuspool eller en värmande jacuzzi, inomhus finns spa med gym och bastu. Självklart är Scandic Visby är miljöcertifierade av Svanen.

Läs mer om konferens och möten på Scandic Visby här.

Mer information och bokning

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av konferens på Gotland. 

Telefon: 0771-223350
Epost: konferens@destinationgotland.se