Konferensdestination Visby

Upptäck en ny konferensupplevelse med Destination Gotland. Maxa tiden genom att börja konferensen ombord - när mötesagendan är klar väntar en ö full av möjligheter!

Gotland erbjuder ett stort utbud av olika slags konferensanläggningar och möteslokaler. Dessutom finns bra boenden, fin natur och kultur, aktiviteter och prisvärda restauranger - allt inom räckhåll i Visby.

Om ni ska ha konferens på Gotland så kan ni börja den redan ombord. Då kan ni kombinera resan med effektiva möten, allt utifrån era behov och önskemål. Genom att börja konferensen på överresan, får ni mer tid till att uppleva Gotland på plats.

Vi gör det enkelt!

 • Vår konferensvärd tar hand om allt
  En av våra konferensvärdar möter upp er på färjeterminalen i Nynäshamn eller Oskarshamn och är sedan med under hela resan.

 • Förberett och klart
  Gruppen är förincheckade och går ombord före alla andra tillsammans med konferensvärden.

 • Kom igång direkt
  Ombord finns färdigt konferensrum med fika eller mat (förbeställs).

 • Ät och njut
  Frukost, lunch eller middag serveras vid önskad tid, uppdukat med vita dukar i Restaurangtorget.

Konferens ombord Restaurangtorget

Konferensalternativ ombord

Är ni en mindre grupp passar våra mindre konferenshytter perfekt. På M/S Visby och M/S Gotland (SF1500) finns en hytt för upp till 8 personer. Ombord på M/S Visborg, som drivs med flytande naturgas, (SF1650) finns två hytter som har plats för 10-15 deltagare (klicka på länken för att se bild). 

För större sällskap erbjuder M/S Visby och M/S Gotland (SF1500) biosalongen för upp till 24 personer, där ni kan välja mellan biosittning eller vanlig konferenssittning. På M/S Visborg (SF1650) finns ett stort konferensrum med utrymme för 30-40 personer (klicka på länken för att se bild).

Oavsett vilket alternativ ni väljer finns all utrustning ni behöver såsom block och pennor, projektor och duk, whiteboard, möjlighet att ansluta egen dator genom adaptrar mm. 

Under hela resan finns frukt och vatten att tillgå, samt en konferensvärd för personlig service. Det går dessutom att förbeställa fika till konferenslokalen samt frukost, lunch eller middag i restaurangen ombord. Läs mer om våra olika paket nedan:

Konferens ombord bion

Våra paket

Välj vilket av följande matalternativ som passar just er bäst under överfarten (alkoholfria alternativ finns):

 • Kick-off-paketet
  Varmrätt, Wisby Lager, Loka, chips, kaffe, brownie. 

 • Lyx-paketet
  Skagen-förrätt, varmrätt, Cava, Loka, frömix, kaffe och munkar. 

 • Hälsopaketet
  Varmrätt, smoothie, frukt, loka, kaffe och brownie.

 • Frukostpaketet
  Yoghurt, müsli, bröd, pålägg, ägg, juice, kaffe/te. 

Bokning och priser

Pris från 519 kr/person*
Priserna varierar utifrån storleken på grupp, valt paket osv. Välkommen att kontakta oss för mer information, aktuella priser och bokning:
Telefon: 0771-223350
E-post: gruppresor@destinationgotland.se