Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 20 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 20 juli 2020)

Vi behöver tillsammans hjälpas åt att bidra till ett försiktigt resande

Kring Kristi Himmelfärdsdag är det många som vill resa till och från Gotland. Och för dig som har en resa bokad under perioden 17–31 maj 2020 vill vi be att tänka igenom om den planerade resan verkligen är nödvändig att genomföra. Sjukvårdens kapacitet på Gotland är mycket begränsad, och Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla att avstå från onödiga resor. De beslut som regeringen fattat och de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten utfärdat för att minimera spridning av det nya coronaviruset och covid-19 påverkar även resandet till och från Gotland.

Ombokning/återbetalning av färjebiljetter

För att du ska kunna resa senare har vi tillfälligt ändrat bokningsvillkoren för våra färjebiljetter.

Fri ombokning om du väljer att flytta fram din resa.
Fri avbokning om du väljer att avstå din resa helt.
Avser samtliga biljettyper.

Bra att tänka på

Våra tillfälliga villkor gäller för dig som har en resa bokad perioden 17–31 maj 2020.

Så här gör du

Om du vill boka om eller boka av din resa ringer du oss direkt, 0771-22 33 00 så hjälper vi dig.

Medarbetarna – vår viktigaste resurs

Färjetrafiken till Gotland utgör en viktig och kritisk funktion för hela samhället och vi på Destination Gotland har i uppdrag att upprätthålla trafiken för att kunna försörja Gotland med varor och passagerare, samtidigt har vi tillsammans ett ansvar att minimera risk för smittspridning i samhället. Genom vår bastrafik säkrar vi långsiktigt vår viktigaste resurs, våra medarbetare som är helt nödvändiga för att kunna upprätthålla Gotlands försörjning under den krisperiod vi just nu befinner oss i.

Tack för att du visar hänsyn

Tänk på dina medmänniskor genom att lyssna och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Information och rekommendation går att läsa på Folkhälsomyndighetens webbplats. Tack för att du visar hänsyn och avstår ej nödvändiga resor med oss just nu.