Veckans filmprogram

Filmprogram i Försalongen.

Om du har platsbiljett i Försalongen kan du se långfilmen som visas på monitorerna. För att få ljud till filmen behövs hörlurar. Ta med själv eller köp ombord för 65 kr. Med hänsyn till barnen i salongen är filmen som visas alltid godkänd från 7 år.

Veckans filmprogram i försalongen

Här kommer vecka 26´s filmprogram i förlig salong.


Från Gotland visar vi filmen, Instant family, När Ellie och Pete bestämmer sig för att skaffa familj vill de göra det genom adoption. De får träffa en syskontrio och över en natt går de från att ha noll barn till tre. Nu måste Pete och Ellie, snabbt och under hysteriska former, lära sig vara föräldrar med förhoppningen om att de snart känner sig som en familj. Instant Family är inspirerad av regissören Sean Anders verkliga liv.
I rollerna ser vi bland andra Mark Wahlberg och Rose Byrne

 

Till Gotland visar vi filmen, A cinderella story. När ett filmteam från Hollywood kommer till en bondflickas sömniga hemstad är hon fast besluten att få en roll. När hon förklär sig som cowboy får hon till sist sitt genomslag. Men kan hon hålla sitt dubbelliv hemligt från alla, inklusive sin ondskefulla styvmor och sina hemska styvsyskon.
I rollerna ser vi bland andra Bailee Madison och Michael Evans Behling

 

Filmprogrammet gäller ej SF 1500