Konferens

Upptäck en ny konferensupplevelse med oss på Destination Gotland. Maxa tiden genom att börja konferensen ombord - när mötesagendan är klar väntar en ö full av möjligheter!

Boka er nästa konferens med Destination Gotland så kombinerar ni effektiva möten med spännande ö-liv, allt utifrån era behov och önskemål. Genom att börja konferensen på överresan, så får ni mer tid till att uppleva Gotland på plats.

Konferensalternativ

Är ni en mindre grupp passar våra mindre konferenshytter perfekt. På M/S Visby och M/S Gotland (SF1500) finns en hytt för upp till 8 personer. Ombord på M/S Visborg, som drivs med flytande naturgas, (SF1650) finns två hytter som har plats för 10-15 deltagare (klicka på länken för att se bild). 

För större sällskap erbjuder M/S Visby och M/S Gotland (SF1500) biosalongen för upp till 24 personer, där ni kan välja mellan biosittning eller vanlig konferenssittning. På M/S Visborg (SF1650) finns ett stort konferensrum med utrymme för 30-40 personer (klicka på länken för att se bild).

Oavsett vilket alternativ ni väljer finns all utrustning ni behöver såsom block och pennor, projektor och duk, whiteboard, möjlighet att ansluta egen dator genom adaptrar mm. 

Under hela resan finns frukt och vatten att tillgå, samt en konferensvärd för personlig service. Det går dessutom att förbeställa fika till konferenslokalen samt frukost, lunch eller middag i restaurangen ombord. 

Konferens ombord bion

Välkommen att kontakta oss för mer information, aktuella priser och bokning:

Telefon: 0771-223350
E-post: gruppresor@destinationgotland.se