Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 21 oktober 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 21 oktober 2020)

Nyheter för dig som resenär

Inför hösten 2018 genomför vi ett par förändringar som påverkar dig som ska resa med oss. Ändringarna börjar gälla 3/9 och så här påverkas du som resenär:

Slipp huvudräkningen!
Nu inför vi en fast avgift för manuella bokningar. Istället för 5% av biljettpriset kostar det nu alltid 70 kr för dig som vill boka via telefon eller på plats. En fast avgift blir både enklare och mer rättvis för dig som reser med oss. Den nya avgiften gäller alla bokningar som görs från och med 3 september.

Kontantfria kassor i Oskarshamn och Nynäshamn
För att öka säkerheten för personalen kommer kassorna på terminalerna i Oskarshamn och Nynäshamn att vara helt kontantfria från och med 3/9.

På terminalen i Visby är det fortsatt möjligt att betala kontant, men vi önskar att ni som kan använder kort för att minska kontanthanteringen och således öka säkerheten för personalen.

Öppettider och incheckning
Våra kassor på terminalerna kommer framöver endast hålla öppet i samband med färjornas avgångar. Aktuella öppettider hittar du här!

Redan i våras ändrade vi tiden för inpassering till färjorna till 20 minuter före avgång (tidigare 15 minuter). En relativt liten förändring för dig som resenär, men som gör stor skillnad för framför allt dem som lastar fartyget, och således för punktligheten kring avgångs- och ankomsttider.

Välkommen ombord!