Destination Gotlands verksamhet iland är på våra tre terminaler i Nynäshamn, Oskarshamn och Visby. I Visby finns också Destination Gotlands huvudkontor.

Terminalerna

Inför högsäsongen rekryterar vi flera terminaltjänstemän och terminalvärdar till samtliga terminaler. För att arbeta på våra terminaler gäller minimiåldern 18 år samt att man behärskar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. En förutsättning är också att enkelt kunna ta sig till arbetet, även under tidig morgon och sen kväll. Då arbetsuppgifterna till största del sker i kontakt med våra kunder är en positiv inställning och serviceinriktning egenskaper av stor vikt.

Terminaltjänsteman

Arbete med incheckning av resenärer och fordon i samband med färjans avgång. Mellan avgångarna bemannas telefonbokningen för att på bästa sätt hjälpa våra kunder med deras bokningsärenden. Kompetenskrav: Datorvana.

Terminalvärd

Att finnas till hands vid in- och utlämning av bagage samt för våra funktionshindrade resenärer vid av- och påstigning i samband med färjans avgång och ankomst. Övriga arbetsuppgifter är bland annat att sköta låsning och upplåsning av terminalen samt den allmänna ordningen och servicen i terminalen.

Huvudkontoret

På huvudkontoret finns Destination Gotlands avdelningar för personal, ekonomi, marknad, system & IT, Kundservice samt säkerhet & trafik. Den tekniska avdelningen finns på moderbolaget Rederi AB Gotlands huvudkontor. Vi har behov av ekonomer till ekonomiavdelningen under högsäsong. I övrigt är det endast när behov uppstår som ordinarie tjänster på huvudkontoret utannonseras.