Här publicerar vi de tjänster som är lediga inom Destination Gotland. Om en tjänst lockar dig söker du den direkt från annonsen. Du kan också göra en intresseanmälan inför framtida tjänster. Här hittar du också en kort beskrivning av olika tjänster och arbetsområden som finns inom vår verksamhet.

Många säsongstjänster

Inför högsäsongen på sommaren rekryterar vi över hundra medarbetare till tjänster både ombord och till våra terminaler. En säsongsanställning inom Destination Gotland innebär ett omväxlande och innehållsrikt arbete där du dagligen möter och samarbetar med många människor. Oavsett tjänst inom Destination Gotland arbetar vi alla för att tillmötesgå våra kunders förväntningar.

Registrera din profil

Första gången du söker en ledig tjänst skapar du ett webbkonto för din personliga profil, där du registrerar dina uppgifter och ditt CV. När du vill söka en ny tjänst loggar du in på ditt webbkonto via den tjänst du vill söka. Du kan också när du vill logga in på din personliga profil för att göra ändringar och kompletteringar. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande under rekryteringsperioden och håller kontakten i första hand via e-post.

Om vi för tillfället inte har en ledig tjänst som är intressant för dig kan du istället gå till Intresseanmälan för att registrera dina uppgifter inför framtida tjänster.

Välkommen med din ansökan!