Reser du med färjan till Gotland några gånger om året kan ett rabattkort vara ett bra alternativ för dig. Med Rabattkortet köper du båtbiljetten till ett pris som är 25 % lägre än ordinarie pris för vuxen. Du väljer vilka tjänster som ska ingå på kortet: person och/eller fordon. Rabattkortet för fordon kan nyttjas av samtliga personer mantalsskrivna på samma adress.

Priser för Rabattkortet är 700 kr för person, 1 400 kr för fordon (under 6 m) och 3 300 kr för fordon (6-9 m). Kortet gäller på samtliga turer i 12 månader och uppvisas tillsammans med giltig legitimationshandling vid incheckningen. Kortet garanterar inte platstillgång och gäller ej för personer folkbokförda på Gotland. Betalning av Rabattkortet kan ske via faktura eller i någon av våra terminaler.

Beställning av Rabattkortet

För beställning av Rabattkortet skriver du ut och fyller i blanketten nedan. När kortet är beställt får du inloggnings-id för bokning på internet. Om du har frågor om Rabattkortet är du välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0498-20 18 85 eller e-post till kundservice@destinationgotland.se.

Allmänna villkor - Rabattkortet (PDF) » 
Beställningsblankett - Rabattkortet (PDF) »