Nu är bokningen öppen för vår/sommar 2017. Passa på att boka din resa till eller från Gotland redan idag. Nytt för i år är att vi även trafikerar Västervik!

Boka din vår- eller sommarresa redan idag! Vi erbjuder upp till 20 avgångar per dygn till och från Visby under högsommaren. Hos oss hittar du båtbiljetter från 95 kr/enkel resa på utvalda avgångar. Dessutom erbjuder vi prisvärda bil- och husvagnspaket som gäller för upp till 5 personer. 

Nytt för i år är att vi även trafikerar Västervik under högsäsong. Under perioden 22 juni – 14 augusti kan du därför lätt ta dig från Gotland vidare till de södra delarna av Sverige eller Europa. Eller varför inte passa på att uppleva denna mysiga skärgårdsstad i sommar? Låter detta lockande kan du läsa lite mer om Västervik längre ner här på sidan. För dig som bor i eller i närheten av Västervik har vi lagt avgångarna så att du enkelt besöka Gotland över dagen. Om du inte vill stanna längre förstås!

Psst! Du vet väl om att du även kan boka allt från hotell och stugor till camping och vandrarhem hos oss? Lägg till konserter, föreställningar och roliga familjeaktiviteter så förstår du varför vi är Gotlands största bokningssajt!

 

Besök Västervik i sommar
Mellan den 22 juni och 14 augusti kan du resa mellan Visby och Västervik. Resan tar endast 2,5 timme! Så passa på att uppleva denna mysiga skärgårdsstad i sommar. Läs mer om Västervik på www.vastervik.com, eller inspireras av denna film!

 

Välkommen ombord!