Paketresor till Gotland

Vi erbjuder färdiga och förmånliga paket där exempelvis både båt och boende ingår i priset. Välj mellan hotell, pensionat, stugor, vandrarhem, camping och bed & breakfast. Och varför inte krydda paketet med olika aktiviteter, äventyr och evenemang? Allt finns här – på Gotlands bokningsportal!

Alla våra paket omfattas självklart av resegarantin.

Läs mer och boka Vårpaket | Färja & 2 hotellnätter

Vårpaket | Färja & 2 hotellnätter

Ett friskt vårdopp rakt ut i öppet hav eller en stärkande löparrunda längs Visbys vackra strandpromenad. Eller varför inte unna dig även ett besök på någon av våra uppskattade restauranger eller gårdsbutiker på landsbygden, de flesta slår upp sina portar redan till påsken.

Pris från 995:-

per person för 2 nätter

Läs mer och boka Hotellpaket

Hotellpaket

Vilket hotell lockas du av? Ett charmigt och familjärt hotell på landsbygden, ett med exklusiv design och unik karaktär eller kanske ett modernt boende omgivet av Visbys levande kulturarv. I paketet ingår övernattning på hotell samt båtresa tur och retur.

Pris från 895:-

per person

Läs mer och boka Stug- och lägenhetspaket

Stug- och lägenhetspaket

Hitta din favoritstuga eller lägenhet i Visby eller på den gotländska landsbygden, nära havet eller golfbanan. I paketet ingår övernattning i stuga eller lägenhet samt båtresa tur och retur.

Pris från 650:-

2 vuxna, 2 barn

Läs mer och boka Vandrarhemspaket

Vandrarhemspaket

Bo naturnära på något av öns vandrarhem, flera med närhet till havet. I paketet ingår övernattning på vandrarhem samt båtresa tur och retur.

Pris från 675:-

per person

Läs mer och boka Bed & Breakfast paket

Bed & Breakfast paket

Bo på Bed & Breakfast i utkanten av centrala Visby eller på den gotländska landsbygden från Fårö i norr till Stånga i söder, med havet, Villa Villekulla eller golfbanan som närmsta granne. I paketet ingår övernattning samt båtresa tur och retur.

Pris från 840:-

per person

Läs mer och boka Pensionatspaket

Pensionatspaket

Bo på pensionat i utkanten av centrala Visby eller på vår idylliska gotländska landsbygd med närhet till havet, golfbanor och natursköna omgivningar. I paketet ingår övernattning på pensionat samt båtresa tur och retur.

Pris från 855:-

per person

Läs mer och boka Campingpaket

Campingpaket

Ta med dig husbil, husvagn eller tält och kom och campa på Gotland! Du kan välja mellan campingar i närheten av Visby såväl som på andra delar av Gotland och även på Fårö. Vilken camping du än väljer kommer du att bo nära havet. I paketet ingår campingtomt för tält eller husbil/husvagn samt personbiljett tur och retur med färjan.

Pris från 550:-

per person

Läs mer och boka Hundpaket - ta med hunden på resan!

Hundpaket - ta med hunden på resan!

Vill du resa till Gotland med din hund? I det här paketet har vi samlat boenden där hundar är välkomna. Självklart ingår också resan i paketet.

Pris från 640:-

per person

Annonser