« Tillbaka

Golfa på Gotland

På Gotland finns sju natursköna golfbanor med varierad karaktär. Spela seaside och parkbana ena dagen och på skogs- och hedlandskap nästa. Banorna är spelbara från tidig vår till sen höst.

Golfbanor på Gotland

VISBY GK | Kronholmen är en av Sveriges vackraste och bästa golfbanor, rankad till plats två i Sverige av Golf Digest. Banan ligger vid Västergarn och designen är en seasidebana med linkskaraktär. Här spelar du med havsutsikt från majoriteten av de 27 hålen.

NÄR GKs 18-hålsbana har karaktärsdragen från en skotsk hedbana. Här får du uppleva en omväxlande layout på en bana som ligger i vacker genuin Gotlandsnatur nära havet. I anslutning till banan finns stugor att hyra.

GUMBALDE GK har en välskött 18-hålsbana med parkkaraktär omgiven av Gotlandsnatur. Här möter du jämna, fasta greener, fina fairways och utmanade vattenhinder. Hotell och restaurang finns precis vid banan.

LJUGARNS GKs 9-hålsbana är en smal bana i skogen som kräver spelstrategi. Banan ligger alldeles intill Ljugarns samhälle och möjligheten att få speltid är hög även under sommaren. Banan är dessutom öppen för spel året om så länge som det inte ligger snö på backen.

SLITE GKs vackra skogsbana har 18 utmanande golfhål och en hel del vattenhinder. Banan är ritad av Peter Nordvall och kännetecknas av att naturen utnyttjas på ett bra sätt. Den passar både nybörjare och avancerade golfare.

GOTSKA GK ligger vid flygplatsen, strax utanför Visby centrum. Banan är en relativt öppen hedbana anlagd av den kände golfprofilen Jack Wenman. Här gäller det att vårda sitt spel för banan bjuder på utmaningar som först inte är uppenbara.

SUDERBYS GOLF erbjuder en modernt byggd 9-håls pay and play golfbana med USGA greener. Banan kännetecknas av en öppen karaktär utsatt för vind och sol där fyra greener ligger placerade i eller runt en damm, vilket skapar intressanta inspelslägen.

 

Dela på:
Boka online Visby Golfklubb

Visby Golfklubb

Välkommen till Visby Golfklubb! Visby Golfklubbs 27-hålsanläggning ligger naturskönt på Kronholmen vid Östersjöns strand. Magasinet Golf Digest rankade 2010 Visby Golfklubb som den 6:e bästa golfanläggningen i Sverige.

Pris från 490 SEK

senior

Boka online Slite Golfklubb

Slite Golfklubb

Du känner Dig alltid välkommen på Slite Golfklubb. Slite; lite lugnare, lite snabbare, lite gemytligare. Ett bra alternativ för alla golfare. Klubben bildades 1989 och sedan 1996 har vi en vacker och väskött 18-håls bana och ett väl fungerande övningsområde.

Pris från 220 SEK

senior

Boka online Gumbalde Golfbana

Gumbalde Golfbana

Välkommen till Gumbalde - mer än en golfbana! Gumbalde är en skön oas på södra Gotland där du kan koppla av och njuta. Här hittar du en 18-håls golfbana med en genuin restaurang och pub, Bed & Breakfast med hotellstandard. Hela anläggningen är belägen i vacker gotlandsnatur med närhet till god mat, shopping, hav och kultur.

Pris från 370 SEK

senior

Boka online Gotska Golfklubben

Gotska Golfklubben

Granne med flygplatsen och bara några minuter från Visby centrum ligger Jack Wenman-banan. Banan anlades av den kände golfprofilen Jack Wenman och bär också hans namn. Relativt öppen hedbana av linkkarraktär på flygplatsen västra sida. Layouten och vinden gör att du tvingas vårda ditt spel och bemästra svårigheterna som först inte verkar så uppenbara.

Pris från 300 SEK

senior

Boka online När Golfklubb

När Golfklubb

En fantastiskt välskött 18 håls bana i genuint vacker gotlandsmiljö nära havet på sydöstra Gotland, under torra somrar likt en skotsk hedbana.

Pris från 350 SEK

senior

Boka online Golfweekend på Clarion

Golfweekend på Clarion

Bo på Clarion Hotel Wisby och spela på Kronholmen/Visby GK eller Slite GK . Koppla av i Wisby SPA efter rundan och njut sedan av en trerätters supé i hotellets restaurang.

Boka online Hyrfordon

Hyrfordon

Upplev mer av Gotland!

Boka en hyrbil, cykel, moped, motorcykel eller fyrhjuling och ta dig runt på Gotlands vackra landsbygd.

Annonser