Hyrfordon

Boka en hyrbil, cykel, moped eller motorcykel och upplev mer av Gotland! Nytt för i år är att du även kan boka elbil, om du vill prova ett miljövanligare sätt att ta sig runt på ön.

Läs mer och boka Hyrbil

Hyrbil

I vårt urval av hyrbilar finns både nya och begagnade bilar i olika standard- och storleksklasser. Här hittar du även moderna elbilar i olika storlekar.

Läs mer och boka Cykeluthyrning

Cykeluthyrning

Hyr en cykel i valfritt antal dygn – för en dagsutflykt eller en cykelsemester. Du väljer mellan olika antal växlar och tillbehör. Barncyklar finns också. Kanske du vill prova på en klassisk tandemcykel! Komplettera med cykelkärra och tält med mera om du önskar.

Läs mer och boka Mopeduthyrning

Mopeduthyrning

Mopeden är ett bra alternativ om du vill känna frihetskänslan på två hjul men tycker det tar för lång tid eller är för jobbigt att cykla. Susa fram på den gotländska landsbygden på härliga utflykter och upptäcktsfärder. Det finns både moped och EU-moped att hyra.

Läs mer och boka MC-uthyrning

MC-uthyrning

Här hittar du ett brett utbud av motorcyklar i olika klasser och modeller – lätt MC, mellanklass, allround, offroad, custom bike, low rider, sporttouring med mera.

Annonser